Author Archives: Madorglet

Estragon / Dijon sovs

Uha, første indlæg i meeeeeeget lang tid. Kan jeg mon stadig finde ud af admin systemet (der forøvrigt skal opdateres vist) :-O Hmm, det går vist. Næste problem, hvad skal der så skrives i det første indlæg. Jo kære læser, … Continue reading

Posted in Dressinger og sovse | Tagged , , , , , , | Leave a comment

Man tager en alligator – eller en leguan af passende størrelse (2006)

Bogen er godt nok ikke helt ny, men jeg fik den her forleden af min chef, så for mig er den ny og synes at flere burde købe den bog, så derfor synes jeg den fortjener en lille anmeldelse. “Flå … Continue reading

Posted in Bøger | Tagged , , , , , | Leave a comment

Chili con carne, version 2.1

Det første indlæg længe… Puha, “hårdt” at skulle i gang igen, men har savnet at skrive og rode i køkkenet og rent faktisk dokumentere nogle af de ting der sker der. Så hvad kunne være bedre at prøve at forbedre … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 1 Comment

Nytårsmenuen hos Madorglet

Årets sidste måltid hos Madorglet bliver lidt anderledes end de foregående år. Men lækkert bliver det lige meget hvad. Menuen er sammensat ud fra det skulle være noget alle gæsterne kunne spise og har fået råd og pointers af en … Continue reading

Posted in Madævl | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment

Brændte mandler som de kære mandelkogemænd laver dem

Jeg har de sidste mange år, hver jul, lavet adskillige portioner brændte mandler. Og selvom de har været gode, så har de aldrig smagt helt lige som dem man kan købe hos de der kogemænd der står rundt omkring på … Continue reading

Posted in Diverse | Tagged , , , , , , , , , , , | 1 Comment