Kylling i sur/sød sauce

4 personer.

Ingredienser
3 dl. vand
5 spsk. eddike
6 spsk. sukker
100 g. koncentreret tomatpure
Maizena i det forhold man nu synes for at tykne saucen
Olie til at stege i
500 g. kyllingebryst i strimler
2/3 dåse ananas
Halvanden peberfrugt
2 løg
2 gulerødder
Salt og peber

Fremgangsmåde
Vand, eddike, tomatsnask skal have et opkog i en gryde.
Varmen skrues lidt ned og Maizena blandet i vand hæles i under omrøring.
Gryden tages af varmen efter et lille opkog.
Kyllingen svitses i lidt olie, krydres med salt og peber og tages af når stykkerne har fået farve.
Ananas, peberfrugt og løg i tern svitses og gulerødderne i tynde skiver kommes ved.
Tilsæt kylling og sursød sauce og varm igennem.
Smages evt. til med lidt ekstra salt og peber.
Serveres med ris.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.