Lasagne med rødbeder og gulerod

Undskylder på forhånd at billedet fra i går ligner et brandsårsoffer, men har stadig ikke helt fået styr på routinen med at tage et billede af maden når den er komme på tallerkenen endnu, så havde altså fået spist det hele da kæresten huskede mig på det med billedet. Og så var jeg også lettere benovet over den mindste på 1,5 år er begyndt at sige ordet sovs ret meget, så var lovligt undskyldt 🙂

Aftensmaden i går aftes stod den på en skøn lasagne. Kødsovsen bestod af 2 løg, 5 fed hvidløg, 500 g. hakket okse, 4 gulerødder og 2 mellemstore rødbeder.
Grønsagerne fik en tur igennem foodprocessoren og resten blev hakket fint. Alt blev svitset og et glas rødvin blev tilsat sammen med 1 dåse flåede tomater, 140 g. koncentreret tomatpure og salt, peber, lidt kanel og oregano. Den fik lov til at stå og småpludre mens bechamelsovsen blev lavet. Den var ganske almindelig, dog blev der tilsat ekstra meget muskatnød og 200 g. revet mozzarella.
Alt blev lagt lag i lag med lasagneplader lavet med æg og mel og det hele fik en tur i ovnen ved 200 grader i ca. 35 min.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.