Warning: Use of undefined constant who_is_online_widget_register - assumed 'who_is_online_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/2mass.dk/madorglet.dk/wp/wp-content/plugins/who-is-online/who-is-online.php on line 167
Barbecue Sauce – Madorglet

Barbecue Sauce

Her er en lille opskrift på en barbecue sauce som jeg har lavet nogle gange til burger eller bøffer. Du kan nemt selv justere styrken ved at vælge imellem den grønne lidt milde Tabasco sauce og den røde lidt stærkere. Og selvfølgelig antallet dråber du putter i. Ønsker du en mere mild barbecue sauce, så kan du selvfølgelig helt udelade Tabascoen.

Som i så mange andre tilfælde så gælder det jo om at smage sig frem til den helt rigtige blanding af krydderier. Og lige netop den mængde som jeg har valgt at bruge, er den smag som jeg kan lide. Brug opskriften som inspiration og lav nemt din helt egen barbecue sauce som du kan blære dig med til sommer når der skal grilles på livet løs.

Ingredienser
2 løg
4 fed hvidløg
1,5 dl. soya sauce
1,5 dl. æblejuice
1 dl. whiskey
1 dl. god ketchup
50 g. brun farin
1 spsk. røget paprika
10 dråber tabasco sauce, rød eller grøn alt efter ønsket styrke

Fremgangsmåde
Rødløget hakkes fint og hvidløget presses og de svitses svagt lysebrune i en gryde.
Herefter til sættes soya sauce, æblejuice og whisky sammen med krydderierne.
Saucen gives et opkog og den skal have lov til at stå og små simre i ca. 30 minutter under jævnlig omrøring eller indtil den ønskede konsistens er opnået.
Hvis du har lyst kan du jævne den lidt med lidt kartoffelmel når saucen har stået lidt og kølet af, hvis nu den ønskede konsistens ikke er nået. Se vejledning på pakken.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.