Warning: Use of undefined constant who_is_online_widget_register - assumed 'who_is_online_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/2mass.dk/madorglet.dk/wp/wp-content/plugins/who-is-online/who-is-online.php on line 167
Oksekød cheeseburger fra Netto (Abbelen Fleischwaren GmbH & Co. KG) – Madorglet

Oksekød cheeseburger fra Netto (Abbelen Fleischwaren GmbH & Co. KG)

Endnu et impulskøb skal testes her til aftensmaden. I Nettos køledisk lå der en pakke med 2 burgere til den nætte sum af 13,95 for 2 stk. af 150 g.. Et fund vil nogen sikkert mene. Billedet på pakken så indbydende ud med salat osv. hvilket der selvfølgelig ikke var noget af i burgeren.

Ind i mikroen i det 1,5 minut som der stod på pakken og ud kom en dampende varm og slatten burger. Jeg tænkte at jeg ville prøve at berige den ene og spise den anden som den var, dog tilsat lidt ketchup. Det var bestemt en kedelig oplevelse. Sesam bolle med en tynd skive ostelignende substans og en lille kedelig bøf. Det er der sgu ikke meget smag i. Den anden tog jeg og gave et skvat ketchup, lidt friske løgringe, lidt sød sennep og lidt agurkesalat. Det hjalp en hel del på smagen. Og skal da ikke afvise at den nok skulle kunne komme til at smage nogenlunde hæderligt hvis man også smed lidt salat i, og ikke smed den i mikroen, men i ovnen i stedet.

Selve bøffen havde nu ikke meget oksekøds smag i sig. Den smagte faktisk mest af frikadelle, men iflg. ingredienslisten, så var den det ikke. Så hvis jeg skal tage smag og konsistens og kun gå ud fra out-of-the-box løsningen, så får den ikke mere end 1 ud af 10 glade maver. Den ene glade mave får den pga. den dog alligevel mætter lidt. Hvis den bliver beriget med lidt forskellige gode sager fra køleskabet, så kan den lige snige sig op på 2 glade maver, men absolut heller ikke mere. En anden gang tager jeg hellere en rugbrødsmad med spegepølse på.

Out-of-the-box: 1 glad mave ud af 10.
Beriget: 2 glade maver ud af 10.

11 tanker om “Oksekød cheeseburger fra Netto (Abbelen Fleischwaren GmbH & Co. KG)

Skriv et svar
 1. Man skulle næsten melde dig til Jamie Oliver – han ville have skældt dig ud over at udsætte din krop for disse øvelser 🙂
  Men mon ikke man så nyder rigtig mad når man indimellem prøver……..den slags 🙂
  Sjov læsning – så er jeg fri for at bruge mine penge på det i Netto

 2. Madorglet|

  Ja, jeg burde meldes sgu 😀 Eller dem der har fundet på de boller skal være i Nettos sortiment 😛 og tro mig, det var både første og sidste gang jeg satte mine tænder i de frikadellebøffer :O
  Men nogen skal jo gøre det hårde arbejde indimellem. Det er jo nemt nok nok at anmelde gourmet varer eller spisesteder 😀 næh, slam-food, det er sgu en udfordring. Dog ikke for smagsløgene :S

  Og jo, ser også frem til rigtig mad resten af ugen. Cookie min medskribent har lovet at lave en god gang mad til mig på torsdag, så det bliver spændende at se hvad hun har fundet på og om der mon dukker en ny opskrift op på sitet fra hendes komfur 🙂

 3. Madorglet|

  Har forøvrigt smidt et link til din blog i min blogroll 🙂 så måske der kommer lidt ekstra trafik den vej 🙂

  1. 🙂 takker for hjælp til en nybegynder udi madblogs. Laver en blogrool. På min side…..når jeg lige finder ud af det

   1. Madorglet|

    Det var så lidt 🙂 Skriv endelig en mail til mig hvis du har spørgsmål vedr. WP. Har haft en del blogs efterhånden, og prøvet en hel del forskelligt hvad angår plugins, widgets osv 🙂

 4. Jeg har faktisk ofte været ved at købe sådan et sæt burgere for at finde ud af, hvordan de egentlig smager. Tak for at have foretaget eksperimentet. Jeg kan godt følge frikadellefornemmelsen. Jeg kan huske, man der kunne købes nogle hamburgersæt i frost i Irma i de glade 80’ere. De havde også den smag, selvom det var baseret på oksekød.

  Alt godt,

  Kaspe

  1. Madorglet|

   Det var da så lidt 😀
   Der skal nok komme anmeldelser af flere sære ting undervejs. Tænk hvad jeg kan spare jer andre for på den måde 😀

 5. Det har da krævet decideret mod, det der. Det havde jeg nok ikke udsat min krop for.
  Tak for en bekræftet fordom 🙂
  Frikadelle smagen kommer nok fra det der er puttet i bøffen ud over kød, såsom mel og andre fyldstoffer.

  1. Madorglet|

   Var også ganske nervøs for om nogen jeg kender mon skulle opdage mig med den slam vare i min indkøbskurv :O og ja, smagen kom fra de andre ting ud over kød, formentlig såsom aroma, wtf ?!?

 6. Hej alle sammen! Ved godt jeg er sent til festen, men ville bare lige tilføje at der er en grund til at de smager af frikadelle – det er over 50% svinekød, og bliver faktisk betegnet som en “frikadelle” i producentens varedeklaration.
  Jeg kan ikke huske de præcise procenter (beklager), men det er over 50%. Jeg har spist de her burgere mange gange. Så vidt jeg husker er de produceret af Abbelen.de. Emballagen set på deres hjemmeside er forskellig fra hvad vi ser lokalt. Er enig; de er ikke ligefrem lækre, men man kommer ikke meget nærmere en det her for en snack klar på 1 minut. Dem fra Aldi er bedre, og kommer med medfølgende ketchup. Men mystisk nok er disse også produceret af Abbelen. De smager dog meget, meget mere af oksekød end frikadelle, men bøffen er mindre.
  Tip: Tilføj McDonalds Ketchup, og du har et meget, meget lignede produkt, som du kan have stående i dit køleskab og ikke behøver at rende til den nærmeste McDonalds for at hente, hvis du er til den slags. For mig personligt appellerer dette ikke rigtigt, men det er værd at vide, især hvis man lige er kommet hjem fra byen !! (hvilke er hvornår jeg ofte bliver meget glad for dette syn i mit køleskab)

 7. fis og ballade
  det er den bedste burger der findes i verdenen og hver mandag aften spiser jeg fire af dem på en gang. jeg elsker dem overalt på jorden..

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.