Minimum China Noodles fra Netto

Endnu en aften, endnu et blogindlæg, endnu en test af noget “junk” food. Junk food er det dog ikke helt da det efter min mening er et rimelig sundt alternativ til meget af det andet crap der er der ude. Max 0,5% fedt og 5% fedtenergi i retten lyder jo bestemt heller ikke slemt.
Denne aften var valget faldet på en omgang China Noodles fra Minimum serien. Faldt over posen i Nettos frysesektion hvor der var tilbud. 2 poser for 19 kr. Så 2 måltider mad for 9,50 kr. pr stk. virker jo bestemt som et godt tilbud.

Som altid ser billedet på posen tiltalende ud. Har før smagt noget fra Minimum serien fra frost, så ved at det endelige resultat for en gangs skyld ikke ligger langt fra billedet på posen.
Alle ingredienserne er løsfrosne så det gør det nemt at dosere hvis man ikke vil spise hele posens indhold på en gang. Vil dog mene at man sagtens kan tygge sig igennem indholdet i et måltid. 400 g. er alligevel ikke ret meget når man tænker på det.
1 spsk. olie blev opvarmet som forskrevet og retten fik de 6-8 minutter som der stod på pakken. Retten så bestemt ikke trist og forkert ud i forhold til på pakken, så bonus point der. En hurtig smagning afslørede at der manglede lidt krydderi, så derfor fik den lige 1 spsk. sød chili sauce og smagen var efter mine smagsløg lige i øjet.

Selve mængden af grøntsager, nudler kontra kylling var som forventet heavy on the noodles og meget sparsom mængde kyllinge strimler. Men alt i alt så det fint ud. Dog fik nudlerne dog lidt rigeligt eller også brugte jeg for høj varme, men det kan ikke være rettens problem.
Smagen fejlede bestemt ikke noget. Dejlig let sur/sød sauce som den ekstra skvat sød chili sauce hjalp dog unægteligt på det endelige resultat. Grøntsagerne var sprøde som de burde være. Kyllingestrimlerne var dog lidt seje i det hvilket de bestemt ikke burde være efter min mening, men så igen, så meget kød får man vel heller ikke for 9,50 kr. Alt i alt en glimrende ret som jeg bestemt kan anbefale set i forhold til den lave pris. De seje kyllingestykker trækker lidt ned, og det faktum at retten havde brug for et skvat sød chili sauce gør også. Dog vil en med mere sarte smagsløg nok finde retten ganske ok. Den endelige karakter ender derfor på:

7 ud af 10 glade maver.

2 tanker om “Minimum China Noodles fra Netto

Skriv et svar
 1. Sundere end din FrikadelleBurger 🙂

  Vil aldrig indrømme det for en større flok – men købte en stor dåse forloren skilpadde i Netto for 50 kr – den skal åbnes næste gang jeg er alene hjemme 🙂

  1. Madorglet|

   Jep, lidt sundt har jo også ret 😀
   Og hvad angår Jaka forloren skildpadde, så ramte du et af mine bløde punkter. Det er det eneste dåse mad jeg overhovedet kan spise! OG den smager bestemt ikke dårligt. Specielt ikke med et ekstra skvat sherry 😀
   Rigtig god fornøjelse!!! 😀

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.