Warning: Use of undefined constant who_is_online_widget_register - assumed 'who_is_online_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/2mass.dk/madorglet.dk/wp/wp-content/plugins/who-is-online/who-is-online.php on line 167
Pizza med skinke, løg og hvidløg – Madorglet

Pizza med skinke, løg og hvidløg

Endnu en omgang pizza, og næsten magen til alle de andre jeg har fået lavet. Denne var dog med 2 slags ost, hvis man da kan kalde den ene slags ost. Det ene var revet mozzarella og den anden var en “rigtig” klump mozzarella. Er stadig fuldt ud overbevist om den mozzarella i pose ikke har en flyvende fis at gøre med den “rigtige” at gøre. Men sådan er der jo så meget. Og helt rigtig er den klump jeg havde jo heller ikke, for den var lavet af komælk og ikke bøffelmælk som den bør være lavet af. Men lad nu det ligge.

Det var meningen der skulle have været frisk revet ælblekage til dessert men en god gang mavesmerter og kvalme satte en effektiv stopper for det. Så den må vente til søndag. Lørdag skal vi nemlig til film festival i Hvalsø, så der skal vi have noget buffet som hører med til arrangementet. Det bliver spændende at se hvad den består af.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.