Pasta Bolognese fra Minimum

Lang dag på jobbet = nem mad på en eller anden måde. Og her slog det mig at jeg i sidste uge fik købt to poser færdigretter fra Minimum, så på udkig i fryseren efter den.

Det var så en gang pasta bolognese som så ganske fin ud. Det var tydeligt at se der var fine små stykke gulerod i sammen med nogle grønne urter. Har dog smagt denne udgave før, så vidste den manglede lidt smag. Så op på panden med den. Dog blev der lige tilsat 3 fed hvidløg i tynde skiver, et skvat ketchup og et drys tørret oregano. Det hjalp på smagen 🙂 Dog hjalp det ikke på at det påståede oksekøb havde en smag lidt hen af lidt oksebacon hvis noget sådant findes. I hvertfald var der okse smag, men også Bacon smag, og det kunne jeg ikke finde på ingrediens listen. Dog fandt jeg sandeltræekstrak, hvilket formentlig kan give den let røgede smag. Men alt i alt en ganske fornuftigt lille portion aftensmad til 9,50 kr. 🙂

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.