Coleslaw

Der findes ufatteligt mange opskrifter på Coleslaw der ude på nettet, og denne har formentlig elementer fra mange af dem. Men alt i alt er det nu den jeg laver når det skal være godt, og ikke særligt slankende. Har også en udgave der ikke er så fed liggende, men ved ikke lige hvor. Når jeg finder den kommer den selvfølgelig også her inde .

Ingredienser
1 lille hvidkålshoved
4 store gulerødder

Marinade
1 spsk. dijon sennep
2 spsk. akacie honning
1 dl. hvidvinseddike
3 tsk. salt
2 spsk. sukker
Lidt peber

Dressing
2 dl. creme fraiche 18%
2½ dl. Hellmann’s ægte mayonaise eller Miracle Whip
3 tsk. sukker
Salt
Peber

Fremgangsmåde
Riv hvidkålen og gulerødderne på en foodprocessor eller snit dem fint.
Bland marinaden og vend kål og gulerødder samen i en stor skål.
Stilles overdækket i en times tid i køleskabet.

Bland dressingen så den smager let sødligt. Juster evt. mængden af de forskellige ingredienser så smagen passer netop dine smagsløg.

Hæld marinaden fra kålblandingen og vend kålblandingen i coleslaw-dressingen lige før servering.

En tanke om “Coleslaw”

Skriv et svar
  1. Grill sæson – coleslaw og pulled pork 🙂 Det er ved at blive forår.
    Lyder som noget man skal prøve – den kan nemlig sagtens blive lige fed nok.

Skriv et svar