Flæskesteg med brune kartofler og sovs

En tur forbi forældrene kaster næsten altid lidt mad af sig, og i dag stod den på flæskesteg med brune kartofler og fedtholdig brun sovs 😀
Var ellers næsten ved at ærge mig over jeg ikke skulle lige hjem fra arbejde da det regnede i stride strømme da jeg havde fri, men godt jeg fortsatte hjem til dem da 🙂 Heldigvis var det hold med at regne da jeg skulle hjem. Det sneede så i stedet, hurra…

Min far havde stået ved komfuret og lavet dejlig flæskesteg med nelliker og laurbærblade og godt med salt. De brune kartofler var perfekte og sovsen var dejlig blank og fedtet. Det ville have klædt udseendet lidt at den var blevet skummet lidt af for fedtstof, men smagen var lige i øjet. Trægte også til et godt skud svinefedt må jeg indrømme 🙂
Så tak for mad til mine forældre 🙂

2 tanker om “Flæskesteg med brune kartofler og sovs

Skriv et svar
  1. Uhmmmm…..flæske steg og brunkartofler (ja sådan siger man på fyn) min livret 🙂
    Og så vil min kærestes familje ikke havde det, selv ikke jule aften.
    Der er altså ikke noget som gris – det er også grisen der opfandt bacon 🙂

  2. Madorglet|

    Gik selv glip af svin juleaften, pga. maveonde osv. så det var på tide jeg fik det 😀 så du er ikke den eneste der er gået glip af det der. Godt man kan spise det året rundt så 🙂
    Og ja, grisen / Bacon ER guds gave til folket 😀

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.