Stegt svin med nudler, grønt og sur/sød sauce

4 personer.

Ingredienser
500 g. skinkekød i tern
1 stort løg i både
1 rød snackpeber i store tern
3 gulerødder i små stave
1 pakke friske baby majs
300 g. ananas fra dåse
200 g. slikærter
3 dl. vand
4 spsk. eddike
5 spsk. sukker
140 g. koncentreret tomatpure
Lidt Maizena
3 firkanter nudler
Olie til stegning
4 spsk. sød soyasauce
Salt
Peber

Fremgangsmåde
Først laves den sur/søde sauce.
Vand, sukker, eddike og tomatpure samt lidt Maizena bringes i kog og små koger i et par minutter. Smages til med lidt salt og sættes til side.

Så snittes grøntsagerne og ananasen og der hældes kogt vand over nudlerne så de kan stå og trække.

Kødet svites godt brunt sammen med løgene i olien.
Efter kødet har fået farve (efter ca. 5 min.) så tilsættes gulerødder og rød peber.
Der svitses yderligere 3 minutter.
Så tilsættes soya saucen sammen med ananasen og slikærterne og det hele vendes lidt rundt og der krydres med lidt peber.

Lige inden servering tilsættes de varme nudler og der vendes godt rundt sammen med sur/sød saucen.

Skriv et svar