Warning: Use of undefined constant who_is_online_widget_register - assumed 'who_is_online_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/2mass.dk/madorglet.dk/wp/wp-content/plugins/who-is-online/who-is-online.php on line 167
Forskellige pizzaer og rutebils lagkage – Madorglet

Forskellige pizzaer og rutebils lagkage

I dag skulle den ældste af ungerne have fejret sin 5 års fødselsdag, og den stod derfor på boller, lagkage og forskellige pizzaer til aftensmad. Der blev rodet i køkkenet hele dagen, og det kom der godt med boller, lagkage, hvidløgsolie, chili sauce og forskellige pizzaer ud af.

Der blev startet med boller og lagkage og gæsterne kastede sig frådende over det. Kæresten havde kreeret den fine lagekage som bestod lag med flødeskum blandet med knuste kakaorutebiler og lagkagen blev pyntet med friske jordbær og rigeligt med flødeskum.

 

Aftensmaden bestod af tre forskellige pizzaer. En med en basic kødsovs, rød snack peber og champignon, en med skinke, pepperoni, rød snack peber, champignon og ananas, og endelig en med kartofler og rosmarin. De smagte nu meget godt. Til at dryppe ud over pizzaerne var der lavet en hvidløgsolie med 8 fed hvidløg der havde trukket i varm olie i en halv times tid, og så en lækker sødlig, men dog stærk, chili sauce.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.