Warning: Use of undefined constant who_is_online_widget_register - assumed 'who_is_online_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/2mass.dk/madorglet.dk/wp/wp-content/plugins/who-is-online/who-is-online.php on line 167
Æggekage ala tøm fryseren og køleskabet – Madorglet

Æggekage ala tøm fryseren og køleskabet

I dag skulle der ryddes lidt op i fryseren og i køleskabet og de ingredienser jeg fandt blev til en god gang æggekage med diverse fyld.

I fryseren fandt jeg en rest grillede grøntsager (kartofler, broccoli, rød peber, hvidløg, løg, basilikum) og en lille pakke med kylling i tern. Det blev ristet på panden i en gang hvidløgsolie, da jeg har glemt min almindelige olivenolie hos kæresten og jeg ikke lige kunne nå at handle en ny. Efterfølgende blev der hældt en blanding af 2 dl. sødmælk, 6 æg, salt, peber, revet muskatnød og oregano efter smag over retten. Den fik lige et par minutter til at sætte sig i panden hvorpå den røg i ovnen ved 225 grader i små 15 min. Æggekagen blev serveret med et godt lag ketchup og en Brown Ale fra Thisted Bryghus.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.