Warning: Use of undefined constant who_is_online_widget_register - assumed 'who_is_online_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/2mass.dk/madorglet.dk/wp/wp-content/plugins/who-is-online/who-is-online.php on line 167
Pasta med lykkepose – Madorglet

Pasta med lykkepose

I morges fandt jeg en pose i min fryser uden identifikation af indhold på posen. Det var bare en brun, let orange agtig, substans der var i posen. Det kunne være alt fra chili con carne, til kødsovs lavet på svin eller okse og helt over til en almindelig brun sovs der havde en lidt gusten kulør.

Fik nuket posens indhold og blev enig med mig selv om det i hvertfald var en slags kødsovs. Fik smagt lidt på den inden jeg besluttede mig om den skulle smides ud eller spises med enten ris eller pasta. Det var heldigvis en god kødsovs lavet med oksekød, rigeligt med hvidløg, rødvin, gulerødder og Worcestershire sovs i hvertfald. Resten er gået tabt i glemmebogen, men godt smagte det 🙂 Retten blev skyllet ned med en Happy Easter fra GB.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.