Warning: Use of undefined constant who_is_online_widget_register - assumed 'who_is_online_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/2mass.dk/madorglet.dk/wp/wp-content/plugins/who-is-online/who-is-online.php on line 167
Svinemørbrad med Bacon/fløde/champignon/portvins sovs – Madorglet

Svinemørbrad med Bacon/fløde/champignon/portvins sovs

I dag var en med-ædling forbi og give mad og det blev til noget med svinemørbrad, det var hans eneste kriterie. Resten skulle jeg finde på og det blev så til denne ret. Og ja, det ser måske ikke så lækkert ud, men i guder hvor det smager 😀

Ingredienser
1 stk. svinemørbrad
250 g. champignoner
200 g. Bacon i tern
1 stort løg
8 stk. soltørrede tomater
0,5 liter piskefløde
1 stk. svineterning
140 g. koncentreret tomatpure
0,5 dl. portvin, rød og sød
Salt & peber

Fremgangsmåde
Mørbraden blev skåret ud i ti bøffer og banket flade. De blev svitset i rigeligt smør, krydret med salt og peber og derefter lagt over i et ildfast fad. Stegeskyen gemmes til sovsen.
Herefter blev Baconen ristet til det havde smidt en del væske hvorpå løg i tern og champignoner i kvarte også fik en tur på panden til de blev godt svitset.
Så blev der tilsat piskefløden, portvinen, stegeskyen, tomatpuren og de soltørrede tomater i små tern og det hele fik et opkog i småsimrede i 10 min. til sovsen var tyknet godt. Smages til med salt og peber.
Så blev sovsen hældt over bøfferne og fadet kom i ovnen i 20 min.

Serveres evt. med ris eller kartoffelbåde fra ovn.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.