Warning: Use of undefined constant who_is_online_widget_register - assumed 'who_is_online_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/2mass.dk/madorglet.dk/wp/wp-content/plugins/who-is-online/who-is-online.php on line 167
Stuvede champignoner med toast – Madorglet

Stuvede champignoner med toast

Efter en lille shoppe tur med kæresten så skulle der noget nemt på bordet til aften. Valget faldt på 11 stk. sushi til hende og en gang stuvede champignoner med toast til mig. Hun fik dog også smagt lidt af min mad, men jeg turde ikke smage på hendes.

Ca. 350 g. champignoner i skiver blev ristet i riiiigeligt smør. Der blev undervej tilsat et lille løg i tern og et skvat portvin inden væden blev kogt næsten helt ind. Derpå blev der tilsat godt en kvart liter piskefløde, lidt salt, peber og muskat. Sovsen fik lov til at tykne og blev derefter straks lagt oven på nogle ristede toast skiver.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.