Entrecôte med hasselback kartofler og tzatziki

Efter en lang dag i går med oplevelser og eksperimenter i køkkenet stod dagen i dag på afslapning og god mad. Morgenen startede med en god portion af den hjemmelavede youghurt blandet op med nogle spsk. jordbærsyltetøj. I guder hvor det smagte 😀 Kæresten synes dog den var drænet for meget, men jeg synes den var lige i skabet. Men har lovet at prøve at nøjes med at afdryppe den 12 timer kun næste gang. Og skal vist bestemt have sat en gang mere over når jeg kommer hjem i morgen aften.

Aftensmaden i dag var bøffer, som ser lidt skamskårede ud pga. delingsprincippet, med nogle hasselback kartofler (halve kartofler skåret næsten helt igennem og penslet med olie og drysset med salt og peber) og en god tzatziki lavet helt klassisk næsten. Dvs. drænet youghurt, her selvfølgelig hjemmelavet, afdryppede agurkestrimler, 3 store fed hvidløg og lidt salt og peber. Mums. God afslutning på weekenden.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.