Warning: Use of undefined constant who_is_online_widget_register - assumed 'who_is_online_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/2mass.dk/madorglet.dk/wp/wp-content/plugins/who-is-online/who-is-online.php on line 167
Lasagne Bolognese fra Smart Cooking, Netto – Madorglet

Lasagne Bolognese fra Smart Cooking, Netto

Endnu en test af “junk” food dog en af de mere behagelige af slagsen. Færdigretten hedder lasagne, ligner lasagne og smager formentlig også af lasagne, eller?

Inden lasagnen kom i ca. 25 min. i ovnen ved 180 grader så fik den lige et drys muskat, lidt tørret kværnet hvidløg og lidt paprika/oregano/selleri-salt på toppen da jeg ved smagen er lidt for almindelig i det til mig. Dermed blev det også afsløret at ja, jeg har smagt den før, men ikke med anmelder brillerne på 😉

Ingredienslisten afslører, at det, for en gangs skyld, er en bolognese uden spor af svinekød, hvilket mange andre producenter benytter sig af for at sænke prisen på det færdige produkt. Derudover er det også, efter min smag, ganske almindelige ingredienser der er brugt, såsom hakket oksekød, edamost, fløde, løg, emmenthalerost, hvid peber, muskat og chili, oven i de almindelige ting til pastapladerne og skummetmælk til bechamelsovsen. Det ser jo altsammen ganske tilforladeligt ud. Og bevares, den smager også ganske udemærket, selv uden de ekstra krydderier jeg kom på, men de højner den altså lidt. Der er en tilpas noterbar muskatsmag, en dejlig let sødlig tomatsmag i oksekødssovsen og bechamelsovsen smager ikke af pap, hvilket i sig selv er en bedrift. Og jo, jeg HAR smagt både en hjemmelavet og en købe bechamelsovs der smagte af pap! Der er dog lidt rigeligt af den i denne her, men det går nok altsammen.
Den kan ikke gå for at være hjemmelavet men den er nu et ganske godt alternativ hvis man har lyst til lasagne og det skal gå hurtigt. Bevares, det er også hurtigt med en gang Knorr Lasagne, eller sågar en gang hjemmelavet (alt er jo relativt) men de andre to alternativer tager jo alligevel en del længere tid at forberede end denne, med de små 25 minutter i ovnen, kan mønstre.

Alt i alt en ganske ok omgang mad, selvom osten ikke smeltede helt af en eller anden sær grund. Med kr. 29,95 for 850 g. mad er jo ikke en stor udskrivning og der er bestemt rigeligt til to hvis man lige giver en gang salat til og evt. en skive brød. Selv spiste jeg den uden noget tilbehør og kunne alligevel ikke spise helt op.

6 ud af 10 glade maver her fra.

En tanke om “Lasagne Bolognese fra Smart Cooking, Netto”

Skriv et svar
  1. Vibeke Deleuran|

    Jeg har dags dato “nydt” en af jeres smart cooking produkter lasange bolognese pakkedato: 20/05/2015.
    Desværre med en knækket tand til følge.
    Med venlig hilsen
    Vibeke Deleuran

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.