Warning: Use of undefined constant who_is_online_widget_register - assumed 'who_is_online_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/2mass.dk/madorglet.dk/wp/wp-content/plugins/who-is-online/who-is-online.php on line 167
Mascarpone/chokolade mousse og frikadeller med kartoffelsalat – Madorglet

Mascarpone/chokolade mousse og frikadeller med kartoffelsalat

Absolut intet ændret ved denne omgang aftensmad. Ganske standard frikadeller fra Netto og den billigste kartoffelsalat. Det eneste gode ved denne aftensmad er, at der ikke er ret meget tilbage og det mættede.

Heldigvis fik jeg også lavet noget dessert sammen med en veninde. Det blev til en omgang Mascarpone (250 g. ikke køleskabskold) i blandet 100 g. smeltet mørk chokolade (rørt sammen så det stadig var to-farvet) og lagt oven på en banan i skiver. Det var super godt. Ikke sødt. Dejlig fløjelsblødt og lækkert. Meget nem, hurtig og lækker dessert må man sige. Næste gang kommer der dog en smule vanilie i. Tror det vil gøre den endnu mere lækker 🙂

2 tanker om “Mascarpone/chokolade mousse og frikadeller med kartoffelsalat

Skriv et svar
  1. Spændende med mascarpone i moussen, det må jeg prøve. Jeg er godt nok ikke så meget for chokolademousse, fordi jeg synes det let bliver for meget, men jeg tror jeg vil prøve denne version 🙂

    Mange hilsner
    Birthe

  2. Madorglet|

    Der nok også i bund og grund forkert at kalde det en mousse, men konsistens og smag minder om det. Den er dog noget mere tung i det, men på ingen måde sød, hvilket jeg egentlig synes er ganske rart 🙂
    Håber den falder i god jord når du selv får smagt den en dag 🙂

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.