Warning: Use of undefined constant who_is_online_widget_register - assumed 'who_is_online_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/2mass.dk/madorglet.dk/wp/wp-content/plugins/who-is-online/who-is-online.php on line 167
Ska’ du ha’ en toast mormor?!? – Madorglet

Ska’ du ha’ en toast mormor?!?

Plain and simple, toast...

To skiver brød, smurt med lidt smør. Klasket sammen om en skive skinke og en skive ost smurt med Dijon sennep. Nemt og hurtigt. OG det var der brug for med alle de ting jeg skulle have styr på til aften. Aftale om fremvisning af bil for svigerfar, job mulighed hos Okari Mobile skulle undersøges og der skulle også kigges på et webshop projekt jeg skal rode med for et lille firma. Så der var nok at se til. Og toasten røg nemt ned med et glas eller to af den hjemmelavede sodavand.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.