Warning: Use of undefined constant who_is_online_widget_register - assumed 'who_is_online_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/2mass.dk/madorglet.dk/wp/wp-content/plugins/who-is-online/who-is-online.php on line 167
Kylling i rød sovs, jobsamtale og playdate – Madorglet

Kylling i rød sovs, jobsamtale og playdate

Sikke en travl dag…

Først med en normal arbejdsdag i børnehaven, så indkøb og aflevering af varer til playdaten i aften, så ud og se med DSB for at komme til samtale hos Okari Mobile, så hjem og lave mad hos kæresten og hygge med hende, ungerne og en gammel skolekammerat fra HTX, og så nu endelig hjemme igen. Phew… Håber at jeg gjorde et så stort indtryk at de ringer til mig mandag med jobbet 😀

Playdaten gik godt. Det var rart at se ungerne lege så godt og det var skide hyggeligt at få snakket med min gamle skolekammerat. Maden blev spist så hurtigt at jeg slet ikke fik taget billede af den.

Men det var kyllingefileter i stykker, overhældt med en tyk rød sovs bestående af ristet Bacon, champignoner, løg, hakkede soltørrede tomater, koncentreret tomatpure og piskefløde. Det blev hældt over den brunede kylling og smidt i ovnen små 25 min. mens risene kogte færdig. Mums… og endnu bedre, det bev skyllet ned med en omgang mormor-vand aka abrikos sodavand 😀

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.