Koldskål med kammerjunker, lidt projektarbejde og fast halvtids job hos Okari Mobile :D

Dejlig forårs “mad” eller hvad man nu kan kalde koldskål. For det er vel mad, men ikke aftensmad. Nærmere dessert måske? eller morgenmad? Lidt sært er det nu alligevel, men godt smager det lige meget hvad. Dette var dog en købe udgave fra Arla som på ingen måde smager lige så godt som min egen fuske udgave. Den består af 1 liter økologisk kærnemælk der bliver blandet med 1 liter vanilie youghurt og et par spsk. sukker som blot rystes sammen. Pisse nemt og godt 🙂

Burde have lavet noget lækkert mad i aften for at fejre at jeg har fået det halvtidsjob hos Okari Mobile, men rodede med lidt projektarbejde og lidt afslapning på PS3’en med GT5 og The Elder Scrolls IV: Oblivion.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.