Kartoffelmos med pølse, løg, knivstikkeri og endnu et job :D

Sikke en spændende dag. Opstart kl. 730 hvor jeg stod op til problemer med Fullrate og intet internet de første par timer. Derefter opdagede jeg et massivt opbud af politi og ambulance lige neden for min dør. Det viser sig en kvinde var blevet stukket ned og var forsøgt overhældt med syre af sin eks-mand.
Det gjorde at politiet afspærrede hele parkeringpladsen nærmest, og jeg kunne ikke komme på gaden og købe ind til morgenmad. Så derfor måtte jeg på jagt i skabe og fryser efter noget spiseligt.

Det blev så til en gang kartoffelmos med ristede pølser og bløde løg som blev tilberedt til frokosttid. Der blev spist en portion til “morgen”mad og til aftensmad. Nem og simpel mad som jeg fandt alle ingredienser til uden at skulle på gaden og igennem politiafspærring.

Udover en del projektarbejde i dag, så landede jeg også endnu et job. Rammerne er dog ikke helt på plads endnu, men det bliver formentlig sådan, at jeg skal være tilkalde supporter hos Rollex og Osti på deres webshops. Kommer til at få et fast beløb pr. måned lige meget om jeg laver noget eller ej. Det passer mig nu fint nok. Så nu er der tre jobs i hus faktisk 🙂 så mon ikke det snart begynder at kunne løbe rundt det hele 😀

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.