Gammeldags oksesteg med kartoffelbåde og løgblanding

Tur til Lolland for at blive tusset, så skulle spise der til aften. Det gik så stærk da vi først fik sat os til bords, at jeg først kom i tanke om at tage et billede da det var alt alt for sent, så derfor intet billede til aften 🙂

Det var en grydestegt mør okseklump vi fik. Med hjemmelavede kartoffelbåde blandet med løg og riiigeligt med alm. peber, og dertil fik vi en blanding af perleløg og rød peber og en rødvinssovs til. Det smagte herligt omend der var godt med peber i 🙂

Til dessert fik vi den mascarpone dessert jeg har lavet nogle gange efterhånden og den faldt i god jord hele vejen rundt.

Det endte med der ikke blev tusset noget som helst da aftenen bare gik op i hygge med lidt drinks og den nye danske Singstar og hygge med ungerne 🙂

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.