Hakkebøffer med bløde løg og kartofler med whisky sovs

Den store tus dag på Lolland. I dag skulle kæresten havde lavet sin på foden færdig, sit armbånd færdigt og jeg skulle efter planen have tegnet lilla outline på min drage på benet og have min fødselsdagsgave (en drage på overarmen). Og alt gik næsten efter planen. Jeg fik dog ikke min outline da det blev ret sent inden vi vendte snuden hjem af.

Menuen stod på lækre hakkedrenge lavet med velsmagende hakket okse på 3-7% fra Holeby slagteren. Det var godt. Dertil fik vi ganske almindelige hvid kogte kartofler, bløde løg og en god gang whiskysovs jeg lige skulle lave midt i tusningen. Der kom rosmarin, whisky, pandeafkog, kartoffelvand og mælk i, samt en lille okseterning og lidt ketchup. Det var et hit 🙂 Men da vi var midt i en tusning, så fik jeg heller ikke i dag taget billede af maden, så i må nøjes med et billede af min fødselsdags gave 🙂

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.