Warning: Use of undefined constant who_is_online_widget_register - assumed 'who_is_online_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/2mass.dk/madorglet.dk/wp/wp-content/plugins/who-is-online/who-is-online.php on line 167
Flutes med kødsovs og ekstra feta – Madorglet

Flutes med kødsovs og ekstra feta

Skal da lige love for jeg skal vende mig til at sidde på kontor igen i stedet for at være ude i det fri og være omgivet af skrigende unger. Er meget mere træt end jeg har været meget længe, men det kommer sig nok også af at jeg fortsætter med at arbejde når jeg kommer hjem. Dum vane ja, men der skal jo penge ind på kontoen 🙂

Derfor måtte jeg atter en gang undersøge min frysers indre. Heldigvis faldt jeg over nogle flutes med kødsovs på, så de røg i ovnen med lidt ekstra feta, hvidløg og muskatnød på. Det smagte nu meget godt men det er en lidt skidt vane at være kommet ind i. Men i morgen ser jeg frem til hjemmelavet mad hos Cookie. Noget med kylling og bønnesalat vist 🙂

6 tanker om “Flutes med kødsovs og ekstra feta

Skriv et svar
 1. Madorglet|

  Uh, måske kylling i gryde med skilt sovs?
  Eller noget med Bacon, citron og persille måske?
  Eller måske med æbler og svesker stoppet i kyllingen lige som med and?

 2. Madorglet|

  Ja sgu da, lad os lave forloren and 😀
  Med andefond og ribsgele til sovsen og brune kartofler or surt til 😀

  Har set der er opskrifter der ude der hedder forloren and, men de er vist alle sammen med svinekød ligesom dens ukurante fætter, forloren hare. Så lad os prøve med kylling 😀

 3. Madorglet|

  Helt enig!
  Vil tro der ud over piphans skal bruges et lille glas ribsgele, lidt andefondpulver, små kartofler, piskefløde, smør, sukker, 2 æbler, 1 børnenæve fuld af svesker (nej, ikke svensker!), en agurk og lidt eddike.
  Ved i løbet af i morgentidlig hvornår jeg slipper afsted fra arbejdet ca. Men regn med jeg er i Skovlund et sted mellem 17 og 1730.

  Og Moffe her vil også finde sengen lige om snart 🙂
  Sov godt!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.