Lasagne med Amarone og bobler

Stille dag hjemme med arbejde og Opvasken fra helvede™, og så lige besøg af en af mine venner om aftenen til spisning og afslapning med film. Han havde bestilt lasagne hos mig og sørgede for drikkevarerne.

Så en alm. lasagne blev lavet helt fra bunden. Med lidt Bacon, løg, hvidløg, hakket tomat, koncentreret tomatpure, oregano, salt, peber og mælk. Og bechamelsovsen blev lavet med smørbolle, mælk og en grøntsagsterning og lidt muskatnød og 100 g. revet parmasam ost. Riktig lækkert. Mens vi lavede maden røg der et par Guld Tuborg ned. Vi ville jo ikke tage hul på den lækre Amarone inden maden. Og god det var den, super god. Og efterfølgende fik vi smagt den tasmanske “champagne” og nøj den var god. En blanding af pinot noir og chardonay. Ret sød uden at være sød, hvis det giver mening, og stadig tør. En lækkerbisken uden lige. Det var ikke sidste gang den skulle smages. Dog var prisen lidt peberet, ca. 400 kr. ved køb af enkelt flasker og 200 kr. hvis man køber flere (kan ikke lige huske den korrekte mængde).

Skriv et svar