Warning: Use of undefined constant who_is_online_widget_register - assumed 'who_is_online_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/2mass.dk/madorglet.dk/wp/wp-content/plugins/who-is-online/who-is-online.php on line 167
Kyllinge burger fra grill og bulgursalat – Madorglet

Kyllinge burger fra grill og bulgursalat

I dag stod den på besøg i det svenske og vi skulle have grillmad. Det blev til lækre kyllingeburgere med bulgursalat til. Burgerens blev lagt sammen med salat, Bacon, kylling, ketchup, Johnnys sennep, tomat, guacamole og en dejlig grovbolle. Dertil røg der også lidt bulgursalat med persille og rød peber. Der var vist også noget andet i men kan ikke lige huske det.
Skal vist have Johnnys sennep med hjem og rigligt med bland-selv slik, som kun koster lige knap 37 svenske kr. pr. kilo her oppe 😀

2 tanker om “Kyllinge burger fra grill og bulgursalat

Skriv et svar
  1. Madorglet|

    Jo da. Men ikke mere end det jeg allerede har købt dog. Kommer nok ikke ud og handle i morgen.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.