Warning: Use of undefined constant who_is_online_widget_register - assumed 'who_is_online_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/2mass.dk/madorglet.dk/wp/wp-content/plugins/who-is-online/who-is-online.php on line 167
Fläskytterfilet med karry pastasalat – Madorglet

Fläskytterfilet med karry pastasalat

Endnu en dag med dejlig grill mad. Kødet var en udskærning som vi ikke har i danmark, og den hed fläskytterfilet. Godt var det dog lige meget hvad.

Kødet blev marineret i en blanding af 1,5 dl. olie, 1 håndfuld hakket persille, 1 dusk citron timian, lidt rosmarin, 3 fed hakket hvidløg og lidt peber. Alt hakket og smagt til så det passer dine smagsløg. Hældt over kødet i en pose og der trak det i et par timer. Herefter blev det grillet i 10 min. pr. sidde. Kødet vejede lige godt 800 g. pr. stykke og det lignede lidt en svinemørbrad, men det var vist nok noget der var skåret af nakkekammen eller der omkring. En alm. svinemørbrad vil dog også du fint.

Dertil blev der serveret en karry pastasalat lavet med 3/4 liter creme fraiche, 1 spsk. ravigotte sauce, 2 spsk. æble eddike, 8 store blade ramsløg, 3 spsk. karry, 1 spsk. sukker, 2 tsk. salt, lidt peber, 8 cocktail tomater skåret i tern uden snask og kerner, 750 g. pasta og 500 g. fine ærter. Alt vendt sammen og det fik lov til at trække i køleskabet i en lille halv time.

Til dessert fik vi en tur i skoven med fri urinering og en lille Piggeline.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.