Warning: Use of undefined constant who_is_online_widget_register - assumed 'who_is_online_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/2mass.dk/madorglet.dk/wp/wp-content/plugins/who-is-online/who-is-online.php on line 167
Påskefrokost – Madorglet

Påskefrokost

Store påskefrokost dag, så ingen aftensmad, så derfor kommer der her et billede af lidt af bordet. Personerne på billedet er min lillebror og min far.
Der var, som man bl.a. kan se, tartelettermed høns og asparges, flere slags ost, tunmousse, frikadeller med agurkesalat, skinkesalat, æggesalat, laks med rævesovs, mørbradbøffer med bløde løg, tomater, fiskefileter, stegt flæsk,, æg, agurk, rejer og sikkert andre ting jeg har glemt. Lækkert var det og fik hurtigt ædt mig en pukkel på.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.