Oksekødsrulle på grill med boullionkartofler i ovn og ærtesalat

Sidste dag i påskeferien skulle nydes med lidt grillning i det gode vejr. Valget faldt på noget nemt, noget med hakket oksekød. Ungerne fik en alm. hakkebøf omviklet med Bacon mens bøfferne til kæresten og mig blev lidt anderledes.

Ca. 350 g. hakket oksekød blev rørt med 2 spsk. ketchup, 1 spsk. rosen paprika, 1 fed presset hvidløg, 2 spsk. tørret estragon, 2 spsk. mel og lidt salt og peber.
Kødet blev formet til et par ruller om omviklet med 2 skiver Bacon.

Til kødet fik vi en god omgang ovnkartofler i boullion.
15 semi-store kartofler blev skrællet og skåret i tynde skiver og lagt i et stort fad sammen med 8 små skrællede gulerødder i halve stykker, 1 stort løg hakket fint, 2 spsk. oregano, 0,5 liter vand, 1 boullion terning og lidt salt og peber. Alt vendes i fadet og dryppes med rund hånd med en god citron oliven olie.
Fadet gives ca. 35 min i ovnen ved 200 grader varmluft.

Ærtesalaten var nu ikke en rigtig salat, men næsten.
1 par dl. optøede ærter blandes med nogle spsk. fulde creme fraiche dressing og spises til maden. Ganske simpelt, og ganske godt smagende.

Skriv et svar