Oksemørbrad med timian gulerødder, ovnkartofler og rødvins sovs med Bacon og champignoner

Besøg af mine forældre i dag gjorde at vi måtte have oksemørbrad. Som de heldigvis tog med 🙂
En flaske rødvin og 3 spsk. sukker blev indkogt til 1/3 del og sat til side.
Gulerødder blev skåret i nogle stykker og vendt med honning, vand, hvidvinseddike, salt, peber og timian blev vendt sammen og blev smidt i ovnen sammen med et fad kartofler vendt med timian og citron olie.
Mørbraden blev pakket ind i et lag serano skinke med lidt frisk rosmarin under sammen med salt og peber. I ovnen i små 25 min og hvile samme tid.
Sovsen bestod af ristet Bacon, champignon, en halv liter piskefløde, to okseterninger og den indkogte rødvin. Koges og jævnes.
Til dessert fik vi en slags koldskål. En liter kærnemælk blev blandet en liter jordbær youghurt, en spsk. vaniliesukker og to spsk. sukker.

20110430-085736.jpg

20110430-085748.jpg

2 tanker om “Oksemørbrad med timian gulerødder, ovnkartofler og rødvins sovs med Bacon og champignoner

Skriv et svar
  1. […] on 2. maj 2011 by Madorglet Uhmmm, dagens aftensmad var godt nok rester, men hvilke rester Resterne fra i lørdags Der var dog mest sovs, men hvad gør det, den var også rimelig kalorie-rig, så det går nok. […]

  2. […] Read more from the original source: Oksemørbrad med timian gulerødder, ovnkartofler og rødvins sovs med Bacon og champignoner […]

Skriv et svar