Warning: Use of undefined constant who_is_online_widget_register - assumed 'who_is_online_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/2mass.dk/madorglet.dk/wp/wp-content/plugins/who-is-online/who-is-online.php on line 167
Svinefilet ala mørbrad med tomatsalat og pastasalat – Madorglet

Svinefilet ala mørbrad med tomatsalat og pastasalat

Vi skulle have grillet i dag men vejret var ikke lige med os, så alt blev lavet indendørs. Svinefilet ala mørbrad der var hvidløgsmarineret blev stegt i 22 min i ovnen i et fad hvor der var lagt lidt vand og en håndfuld champignoner.

Tomater blev skåret i skiver og drysset med salt og peber. Mozzarella blev smuldret ud over sammen med lidt hakket rødløg og basilikum. En dressing blev rørt sammen af lige dele olie og æbleeddike og lidt citron olie og hældt over.

Kogte afkølede pastaskruer blev vendt med hakket salat, majs, agurk, tomat uden kød og lidt persille.

20110501-074357.jpg

6 tanker om “Svinefilet ala mørbrad med tomatsalat og pastasalat

Skriv et svar
 1. Hej…

  Hvor mange grader skal ovnen stå på?

  1. Madorglet|

   Jeg gav den de 26 min ved 200 grader varmluft, og der var den ene af fileterne lidt tør i det. Så nøjes med 22 min. eller evt. bare 180 grader varmluft 🙂

 2. Henriette|

  Hvor kan jeg købe svinefilet a la mørbrad? Har set den i en tilbudsavis i sidste uge, men er den ikke i et fast sortiment et sted?

  1. Madorglet|

   Mine to Føtex’er har dem jævnligt til mellem 35 og 40 kr, og mener også at kunne huske at Netto har dem meget tit når det er gril sæson. Oftest 3 for 89 kr.

   Og ellers så mener jeg også at have set bjerge af dem i Metro.

   Håber det hjalp lidt 🙂

 3. Henriette|

  Lyder godt, tager straks i Føtex.

  1. Madorglet|

   Super 🙂
   De havde i hvert fald nogen i Lørdags i Føtex Latrup.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.