Warning: Use of undefined constant who_is_online_widget_register - assumed 'who_is_online_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/2mass.dk/madorglet.dk/wp/wp-content/plugins/who-is-online/who-is-online.php on line 167
Advarsel: Cheese peanuts fra Snack Food’s (Aldi) – Madorglet

Advarsel: Cheese peanuts fra Snack Food’s (Aldi)

Advarsel!

Hold jer langt væk fra Cheese peanuts fra Snack Food’s som man kan købe i Aldi (produceret af Popco A/S) lige for tiden til kr. 12,95 for 200 g. indbagte peanuts. De har på ingen måde ostesmag. Ej heller smag af andre af de ting der står i varedeklarationen, såsom tomat eller løg. Den “dej” som peanutsene er indbagt i smager mest af brød, lettere ristet. Og ikke på den gode måde. Har med min gode vilje ikke kunne spore den mindste ostesmag. Den ene glade mave de får i denne anmeldelse er ene og alene pga. de har en efter-/bismag af peanuts, så lidt af det der står på forsiden af posen rent faktisk passer. Men ostesmag er der absolut intet af.

Føj siger jeg bare…

Der er godt nok en adresse til firmaet bag på posen, men der står ikke noget med man kan sende indholdet retur til dem hvis man ikke er tilfredse med indholdet, så posen røg ud for fuld musik.

Det kan ikke blive mere til 1 ud af 10 glade maver her fra.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.