Boller med ost…

…og et lille øjenvip :O

Fik spist ret sent i dag. Var egentlig ret sulten da jeg kom hjem, men tog et par store glas vand og gik straks i gang med at arbejde. Så kom helt fra at spise, og orkede ikke lige at skulle i gang med noget, og heldigvis havde jeg nogle kerneboller liggende fra Netto og lidt ost i skiver, så det blev spist hurtigt så jeg kunne kaste mig over arbejdet igen.

Ser frem til i morgen hvor jeg skal have mig en gang karry suppe tror jeg, men kan sagtens nå at ombestemme mig inden 😛

En ting er sikkert. Fredag skal jeg ud og spise med kæresten, og det bliver der set frem til. Pga. cash-flow issues så står valget i mellem et nyt thai sted der åbner på fredag, tuktuk2go, eller en simpel tre-retters på Ankara. Lige meget hvad bliver det rart at komme lidt ud og lufte kæresten 🙂

En tanke om “Boller med ost…”

Skriv et svar
  1. […] Follow this link: Boller med ost… […]

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.