Tuk Tuk – Thai to go – Ballerup

Fredag aften stod den på voksen hygge med spisning ude og en god film (Water for elephants) som afslutning på aftenen. Man skal jo huske at nyde hinanden når der ikke lige er børn omkring en også 🙂

Aftenens spise sted blev en nyåbnet afdeling af Tuk Tuk – Thai to go, som også ligger i Hellerup. Det var deres første aften, hvilket man godt kunne mærke. Det var ganske tydeligt at dem der stod for Ballerup afdelingen ikke var vandt til der var så mennesker på en gang med både take away og alm. service i restaurenten, men de klarede det nu meget godt, alt taget i betragtning.

Vi ankom et kvarter før den tid vi havde fået bord til, for lige som at tjekke stedet lidt ud inden vi skulle spise. Der var godt med mennesker og stedet summede af liv.
Vi ventede små 5 min før vi fik anvist et bord, som var ganske pænt pyntet uden det blev for meget. Og inden for 5 min. mere fik også en lille kurv med rejechips, som i følge Mette var bedre end andre steder i byen.

Efter en lidt for lang ventetid på næsten 25 min. så kom en meget travl tjener der endelig tog i mod vores bestilling på drikkevarer og mad. Valget faldt på en Cola Zero til kæresten og en Chang til mig. Efter små 10 min. kom forretterne, flot anrettet på et lille fad.

Som forret valgte kæresten en gang Paa pia, som er 4 stk. mini-thai forårsruller med svinekød, glasnudler, hvidkål, gulerødder og sød chilisauce. Jeg valgte en gang Sattè gai dvs. 4 stk. kyllingespyd marineret i mild karry og serveret med en mild peanutsauce. Meget lækkert og velsmagende og tydeligvis helt friskt lavet. Den eneste anke var, at peanutsaucen lidt for mild til mine smagsløg, men det er jo en del af det med de har tilrettet retterne til de danske smagsløg.
Begge retter kostede blot 45 kr. Resten af retterne på menukortet kostede mellem 35 kr. og 50 kr. Ganske billigt må man sige.

Efter yderligere 15 min. kom vores hovedretter. Min medspiser havde valgt Phat priew wan som blev valgt med rejer i stedet for kylling. Retten bestod, ud over rejer, af en sursød sauce med grøntsager og løg. Desværre skæmmede det retten lidt at flere af rejerne ikke var renset ordenligt så der stadig var lidt tarm i dem. Det trækker ned.
Retten som sådan smagte ganske udmærket, dog ville hun ikke bestille den med rejer en anden gang.
Colaen smagte som cola nu en gang skal smage så intet at udsætte på den.
Jeg selv valgte en Kaeng pet, dog med oksekød i stedet for kylling, og det var en gang rød karrysauce med kokosmælk, peberfrugt, aubergine, ananas, bambusskud og basilikum.
Retten var lige tilpas stærk til mine smagsløg og smagte rigtig godt. Alle de friske grøntsager havde bid og kødet var dejlig mørt. Rigtig lækkert.
Den første øl jeg fik var en Chang som var en pilsner på 5%. Smagen var meget let og frisk og den var faktisk en hel del bedre end den anden øl jeg fik, en Singha på 4,6%, som virkede meget tynd i det.
Til begge retter fik vi jasmin ris og anretningen tog vi os selv af. Nemt og lækkert. Priserne på begge retter var blot 85 kr. Normal versionen af retten koster kun 75 kr. og er i så fald med kylling, lige som hovedparten af hovedretterne på menukortet. Prisniveauet for hovedretterne ligger på mellem 75 kr. og 90 kr. og der er både stegte ris, stegte nudler og andre risretter. Yderst rimeligt.
På menukortet findes også supper til mellem 50 kr. og 55 kr., vegetarforretter til 45 kr., børneretter til mellem 55 kr. og 60 kr. og thaisalater til mellem 80 kr. og 90 kr. Alt i alt et ret billigt sted. Vores regning endte på små 380 kr. hvoraf drikkevarerne tegnede sig for de 120 kr.
Det er også muligt at få vin til maden, men dem kan vi ikke udtale os om. Blot at jeg så der var både chilenske og australske vine tilstede i hvert fald.

Undervejs var der to slags underholdning, som der dog ikke er til daglig. Første omgang var en gammel gut med en guitar, der sang gamle danske bodega sange. Lidt malplaceret. Anden omgang havde de lidt mere succes med. Det var en flot thailandsk danserinde der kom ind til purægte thai-musik og lavde specielle thai-danse-moves og smed om sig med rosenblade. Meget flot og autentisk.

Alt i alt en nogenlunde vellykket aften. Deres manglende styr på servering (et bord med 8 personer fik f.eks. mad på 8 forskellige tidspunkt på trods af bestilling afgivet på en gang), ikke ordentligt rensede rejer trækker lidt ned. Resten var der ikke noget at sætte en finger på. Så alt i alt ender Tuk Tuk – Thai 2 go på 8 ud af 10 glade maver og det er et sted vi gerne kommer igen. Om ikke andet for at prøve deres take-away koncept i stedet for at blive og spise.

Tuk tuk – Thai to go, Centrumgaden 5, 2750 Ballerup

4 tanker om “Tuk Tuk – Thai to go – Ballerup

Skriv et svar
 1. Annette Nielsen|

  Vi var ude at spise på Tuk Tuk 2 go i søndags.

  Serveringen var i top det samme var maden. Maden var en smagsoplevelse præcis som om man sad i Thailand. Er sikker på at jeres oplevelse var begyndervanskeligheder.

  Vi valgte forårsruller….meget lækre og Kaeng pet…smagte vidunderligt.

  Tuk Tuk 2 go er bestemt et sted man kommer igen. Har allerede anbefalet det til flere af mine venner der holder af Thailand.

  1. Madorglet|

   Er også rimelig sikker på det meste skyldes det var den første dag 🙂
   Har heller intet i mod at sætte mine ben der igen 🙂

 2. Søren Rasmussen|

  Alt i alt en god madoplevelse, med lidt laaang ventetid. Men for søren da for en dårlig akustik. Loftets skrå sider samme med et hårdt rum gør man bliver meget træt i ørerne. Synd for man har jo ikke lyst til at blive siddende for længe i denne larm.
  Brug dog de få kroner på nogle akustik bats

  1. Madorglet|

   Det synes jeg sjovt nok altid har været stedets problem. Hvad enten det hed Franzens eller hvad det nu ellers har heddet.
   Måske det også er derfor de primært satser på take-away.

   Skal nok også snart forbi igen for at se lidt nærmere på deres take-away. Håber det kan måle sig i lækkerhed når man kommer hjem med det og disker på med maden der hjemme 🙂

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.