Toast, i travlhedens tegn

De sidste krampetrækninger på et af mine projekter er i gang. Og derfor er aftenen indtil videre også gået med arbejde. Og tiden har ikke lige været til meget andet så derfor er aftensmaden i dag et par toast, hjemmelavet dog, med et par smørsmurte skiver toastbrød belagt med lidt Dijon sennep, et par skiver ost og lidt hamburgerryg. Og så lige en enkelt med ost og the-pølse, hvilket ikke skal prøves igen. Smørepølse opvarmet er bare FOR sært alligevel.
Men meget nem og ikke særligt tidskrævende aftensmad i dag må man sige.

Hvor jeg dog ser frem til afslutning og ferie snart…

En tanke om “Toast, i travlhedens tegn”

Skriv et svar
  1. […] Continue reading here: Toast, i travlhedens tegn […]

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.