Pizza med skinke, hvidløg og ost

I dag røg der et nyt pizzakit i kurven nede i Aldi. Det var noget med en pizzadej i dåse. Spændende…
Dog var resultatet ikke så spændende igen. Dejen var underlig blød da den kom ud af dåsen og blev lagt på bagepladen og efter endt bagning var den alt for tyk til min smag. Det kunne nok have været lidt anderledes hvis jeg lige havde fattet min køkkenkølle og gjort den lidt fladere, men skulle arbejde så der var ikke tid til så meget fikumdik. Derfor røg der også kun den færdige sovs, skinkestrimler fra fryseren og en smule revet hvidløg og revet ost på. Spiseligt omend ikke noget kit der skal købes igen.

En tanke om “Pizza med skinke, hvidløg og ost”

Skriv et svar
  1. […] View post: Pizza med skinke, hvidløg og ost […]

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.