Frisk pasta i fad med spinat og kylling

En voldsomt nem tilføjelse på mit repertoire af hverdagsmad, dét er lige hvad denne ret er. Den er stærkt inspireret af en god veninde, men dette er min helt egen version.

Ingredienser (4 pers.)
1 pakke frisk pasta – fettucine i fuldkornsudgaven er min favorit
1 pakke frossen spinat
2 dl. cremefine – eller fløde i en tilsvarende mængde
2 fed hvidløg
1 stor tsk tørret rosmarin
Chili i en mængde så man synes maden er spiselig
Salt og peber
4 kyllingebryster – man må ikke skrive patter her… tror jeg 😉
150g revet emmentaler

Fremgangsmåde
Skær kyllingepatterne i store stykker og steg dem gyldne. Sæt dem til side til senere
Hæld cremefine/flød i en gryde og tilsæt spinat, hvidløg, rosmarin og chili. Tænd for middelhøj varme og lad det blive gennemvarmt.
Smag til med salt og peber.
Mens spinatblandingen er over ilden koges pastaen efter anvisningerne på pakken, dog med den tilføjelse, at der trækkes et minut fra max-kogetid. Dræn pastaen og læg den i en fad.
Hæld spinatblandingen over pastaen og rør en smule i fadet, så du er sikker på, at der ikke er tørre steder i pastaen.
Fordel den stegte kylling ovenpå. Ja, du må gerne lave en smiley hvis du kan. Det skal ikke lægges på nogen bestemt måde.
Afslut med revet emmentaler og sæt fadet i ovnen ved 200 grader i 25min.

Til erstatning for kylling, kan man sagtens bruge skinketern eller andet fyld af pizzatopping-variationen.

7 tanker om “Frisk pasta i fad med spinat og kylling

Skriv et svar
  1. […] Read more here: Frisk pasta i fad med spinat og kylling […]

  2. Uhmm, hvor ser det godt ud!! Det skal da helt klart prøves 🙂

    Mange hilsner
    Birthe

  3. Ser da bare super lækkert ud, og skal da prøves. Tak for tippet 🙂

    Hilsen

    Mikkel
    http://cafepåfrederiksberg.dk/

  4. Det ser så godt ud! Elsker spinat så din opskrift skal afprøves på familien:) Når du skriver 2 cremefine mener du så 2 dl?
    Kristina

    1. Madorglet|

      Hej Kristina

      Nej, der menes 2 flasker, altså 5 dl. Retter lige opskriften med det samme 🙂

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.