Hurtig couscoussalat med kalvemørbrad

Nyd couscoussalatens smag og flotte farver.Eksotisk mad på den hurtige måde. Jeg havde en rest kalvemørbrad fra dagen før, som skulle bruges, men du kan også bruge kylling, skinke, eller hvad du lige har.
Hvis du ikke har lyst til couscous, kan det også erstattes af f.eks. bulgur, ris eller pasta.

Ingredienser (2 personer):
3 dl couscous.
2 dl vand.
2 spsk olie.
3 spsk pesto efter smag (jeg brugte basilikumpesto).
2 tomater.
1 peberfrugt.
1 bundt forårsløg.
1 håndfuld mandler.
8 soltørrede abrikoser.
200 gram stegt kalvemørbrad, kylling eller hvad du lige har. Hvis du ikke har en rest af kød, kan du evt. købe nogle skinketern. Så skal der ikke bruges yderligere tid på tilberedning.

Fremgangsmåde:
Bring vandet i kog, hæld det over couscous’en i en skål, og lad det trække. Rør olien i – så klumper couscoussalaten ikke sammen.

Halvér tomaterne og pres kernerne ud. Skær “tomatkødet” i tern. Skær ligeledes peberfrugten i tern.
Skyl  forårsløgene grundigt, og snit dem fint. Hak mandlerne groft. Skær abrikoserne i strimler, og kødet i tynde skiver.

Rør pesto og couscous sammen, og bland alle de øvrige ingredienser i. Så er couscoussalaten klar til servering. Velbekomme.

About SG

Jeg elsker at eksperimentere med nye opskrifter - uanset om det er nyfortolkning af kendte klassikere, eller helt nye retter efter egen fantasi. Jeg holder mig ikke til en bestemt genre af mad. For mig er variation et nøgleord.
This entry was posted in Hovedretter, Salater and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Hurtig couscoussalat med kalvemørbrad

  1. Pingback: Hurtig couscoussalat med kalvemørbrad | Madbevægelsen -- danske madblogs

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *