Warning: Use of undefined constant who_is_online_widget_register - assumed 'who_is_online_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/2mass.dk/madorglet.dk/wp/wp-content/plugins/who-is-online/who-is-online.php on line 167
Svinekoteletter med rødbederåkostsalat og pomfrit-tern – Madorglet

Svinekoteletter med rødbederåkostsalat og pomfrit-tern

 

Til 2 pers.

Ingredienser
2 stk. koteletter med skaft
1 dl. lys soya
1 spsk. peanutbutter
1 tsk. red curry paste
2 mellem størrelse rødbeder
1 stort æble
3 små gulerødder
Saften af en halv lime
2 spsk. sød ufortyndet ribssaft
2 store bagekartofler
Olivenolie til stegning
Salt og peber efter smag

Fremgangsmåde
Kotelet marineres i nogle timer i soya, red curry paste og peanutbutter.
Kartoflerne skrælles og skæres i små tern og smide på en varm pande med lidt olivenolie på. De laves næsten helt færdige og drysses med salt og lidt peber og smides i ovnen sammen med koteletterne når de skal ind.
Koteletterne grilles på en grillpande for farven og smagens skyld, ca. 3 min. per side, men de smides i ovnen på panden i ca. 10 min. ved 225 grader varmluft sammen med kartoflerne for at blive helt færdige. Tjek evt. med en kødnål inde ved benet om saften er klar der. De skal have love til at stå og trække en 5-10 og der kan råkostsalaten jo passende laves færdig.

Til rødbedesalaten blev der på foodprocessorens rivejern kørt skrællet rødbede, gulerødder uskrællet men godt vasket, og æblet uden skal og kernehus. Dressing bestående af saften af en halv lime og ca. 2 spsk. ufortyndet sød ribssaft blev hældt over. Lidt salt kan med fordel kastes på også.

En tanke om “Svinekoteletter med rødbederåkostsalat og pomfrit-tern”

Skriv et svar
  1. […] Hovedret Red curry og soya marineret tyk skaft-svinekottelet med rødbede råkost bestående af revet rødbe… […]

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.