Warning: Use of undefined constant who_is_online_widget_register - assumed 'who_is_online_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/2mass.dk/madorglet.dk/wp/wp-content/plugins/who-is-online/who-is-online.php on line 167
Hjemmelavet gløgg essens – Madorglet

Hjemmelavet gløgg essens

Så fik jeg langt om længe taget mig sammen til at få brygget min hemmelige gløgg essens. Har trukket på lidt forskellige opskrifter fra blade og fra nettet som jeg har stødt på igennem de sidste mange år, og i år skulle der eksperimenteres lidt.

Den endelige opskrift vil jeg vente lidt med. Tænk nu hvis det ender med essensen ikke smager særlig godt, så vil jeg nødigt udsætte alle på nettet for den!

Men lidt af sløret kan jeg godt løfte. Der er brugt en ganske god mængde muscovadosukker, lidt typiske krydderier, lidt atypisk (måske) og så lidt alkohol for at trække smagen bedre ud af krydderierne. Valget faldt på lidt madeira, 7 års Havana Club rom og en god sjat valnøddesnaps. Er spændt på at få smagt på sagerne d. 23 december, og hvis jeg kan nå det der (og ikke bliver for uklar i spyttet efter for megen gløgg) så får i den fulde opskrift der 🙂

Indtil da må i nøjes med et billede af glasset der står køligt og trækker i to uger i køleskabet.

God jul her fra!

P.S. Og så har jeg ikke helt glemt (kun næsten) at jeg stadig mangler at færdigegøre min anmeldelse af madklubben STEAK og mit forsøg på en opskrift med en god omgang kalvekæber, som forøvrigt blev ganske vellykket, dog lige minus et par enkelte elementer, men mere om det i de kommende par uger (eller realistisk set i starten af det nye år nok)

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.