Warning: Use of undefined constant who_is_online_widget_register - assumed 'who_is_online_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/2mass.dk/madorglet.dk/wp/wp-content/plugins/who-is-online/who-is-online.php on line 167
Nytårsmenuen hos Madorglet – Madorglet

Nytårsmenuen hos Madorglet

Årets sidste måltid hos Madorglet bliver lidt anderledes end de foregående år. Men lækkert bliver det lige meget hvad. Menuen er sammensat ud fra det skulle være noget alle gæsterne kunne spise og har fået råd og pointers af en af gæsterne for at sikre det blev opfyldt.

Vi mødes kl. 1745 så vi er klar til at skåle i Jacquart Champagne og spise lidt honning, salt og porter ristede mandler foran Dronningen mens hun afholder sin nytårstale.

Dernæst skal vi have salt and i rødt og grønt med sødt og surt, efterfulgt af svin i skiver med ting i tern og røde strimler, og så lige indisk creme med brunt skum til.

Sagt lidt pænere bliver det til nedenstående menu 🙂

Forret
Rød mangold, ruccula og babyspinat salat med let sprængt berberi andebryst, appelsin fileter, æble, tørret tranebær, valnødder og en honning/senneps Vinaigrette med lidt brød til.

Hovedret
Red curry og soya marineret tyk skaft-svinekottelet med rødbede råkost bestående af revet rødbede, revet gulerod og revet æble overhæld med en lime-/ribssaft dressing og råstegte kartofler til.

Dessert
Det bliver i år en Chai Crème Brulée og en chokolade mousse drysset med kakaopulver og pyntet med en hjemmelavet chokolade måne tingest.

Til slut bliver der serveret en hjemmelavet omgang kransekage dog med et tvist af revet appelsin- og citronskal og en skøn Asti af endnu ukendt herkomst.

GODT NYTÅR og på gensyn i 2012 til endnu flere madopskrifter (her i blandt dem fra nytåraften).

/Thomas

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.