Lagkage med makron, brændte mandler og chokolade

Nok til 6-8 personer.

Ingredienser
3 lagkagebunde, lyse
1/4-1/2 dl. Southern Comfort
175 g. mørk chokolade
150 g. hjemmelavede brændte mandler
10 stk. makroner
1/2 liter piskefløde

Fremgangsmåde
Der laves en portion brændte mandler med sukker og en anelse kanel som normalt. Gerne dagen før.
Ca. 175 g. blendes/hakkes groft.
Piskefløden piskes stift og deles i to portioner.
Den hakkede mandelmasse og håndknuste makroner blandes i den ene portion.
Den fint hakkede/blendede chokolade blandes i den anden portion.
Den første bund lægges på et lagkagefad og stænkes med Southern Comfort.
Et lag med mandel og makron snask lægges på.
Næste bund stænkes ligeledes med Southern Comfort og der dækkes med næsten al chokoladeflødeskummen.
Sidste bund lægges over og der dækkes med resten af chokoladeflødeskummen.

Skriv et svar