Kylling i rødvin

4 personer.

Ingredienser
4 kyllingefileter i strimler (ca. 500 g.)
300 g. gulerødder i 1 cm. tykke skiver
4 løg i både (ca. 200 g.)
2 store fed hvidløg
2 røde peberfrugter i kvarte ringe (ca. 200 g.)
3 dl. tør rødvin
2½ dl. hønseboullion
200 g. flødeost naturel
1½ spsk. paprika
2 tsk. groft salt
Friskkværnet peber
25 g. smør eller olie til stegning
Lidt Maizena til at jævne med.

Fremgangsmåde
Lad fedtstoffet blive varmt i en sauterpande.
Del kødet i 2 portioner og brun hver portion ca. 2 min. ved kraftig varme.
Tag kødet op og lad det hvile tildækket, mens resten af retten tilberedes.

Svits gulerødder, løg og hvidløg i panden ved kraftig varme og under omrøring i ca. 5 min.
Tilsæt peberfrugt og svits i yderligere ca. 5 min.
Tilsæt rødvin, vand, flødeost og krydderier.
Lad saucen koge ved svag varme i ca. 10 min.
Tilsæt kyllinge stykkerne. Lad retten koge ca. 5 min. eller til kødet er varmt. Retten smages til med salt og peber og jævnes med lidt Maizena.

Serveres med kartoffelmos eller ris.

Skriv et svar