Mine koteletter i fad

4 personer.

Ingredienser
8-9 koteletter.
1 stort løg.
150 g. Bacon.
2 røde snack pebre.
2 dåser flået tomat med hvidløg.
300 g. champigoner.
1 stk. svin i terning.
0,5 liter piskefløde.
1-2 dl. tør rødvin.
Rosmarin salt.
Peber.

Fremgangsmåde
Svits koteletterne og læg dem i et fad.
Svits baconen sprød og hæld det i en beholder.
Svits champigonerne i skiver indtil de er dejligt gyldende.
Don’t crow the mushrooms!!!!
Tilsæt løg og rød peber i tern og svits indtil løgene er gennemsigtige.
Hæld flået hakket tomat og piskefløde ved og jævn evt. og tilsæt evt. svin i terning samt lidt rødvin.
Smages til med salt og peber.
Sovsen hældes over koteletterne og fadet smide i ovnen i 30 min.
Servers med ris til.

Skriv et svar