Bacon explosion, oste version

Ingredienser
500 g. hakket svin
900 g. Bacon i skiver (Smeden ville have haft 300 g. mere dog, BaconFreak!!!)
5 fed hvidløg
1 flaske BBQ sauce
250 g. cheddar ost
4 tsk. paprika
1 tsk. salt
1 tsk. peber
2 spsk. barbecue krydderi

Fremgangsmåde
Hakket svin blandes med paprika, salt, peber og presset hvidløg og sættes til side.

12 skiver Bacon flettes sammen i et felt med 6 x 6 skiver som drysses med barbecue krydderi.

Der laves 2 Bacon fletfelter.

Ovenpå lægges det hakkede svin i et tyndt lag og der pensles med BBQ sauce.

125 g. reven cheddar ost lægges på hver felt.

450 g. Bacon i 1,5 cm. brede skiver ristes gyldende på panden og lægges oven på osten.

Der rulles sammen og rullerne lægges i et fad med 1 cm. vand i bunden og det smide i ovnen ved 200 grader i ca. 70 minutter.

Der laves en opbagt sovs af snasket i fadet og det serveres til nogle kartofler.

Bon appetit!

Kilde: youtube.com

Skriv et svar