Warning: Use of undefined constant who_is_online_widget_register - assumed 'who_is_online_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/2mass.dk/madorglet.dk/wp/wp-content/plugins/who-is-online/who-is-online.php on line 167
Flanksteak med rodfrugter og bearnaise – Madorglet

Flanksteak med rodfrugter og bearnaise

Endelig fredag, og dertil hører Disney sjov og fredags hygge mad. Og i dag stod den på lækker flanksteak med rodfrugter og bearnaisesovs. Dog fra Knorr, men lad nu det ligge. Vi ved jo allesammen godt at ingen har tid, og forbrænding, nok til at spise hjemmelavet bearnaise hver dag 😉

Flanksteaken blev nogle timer forinden maden skulle serveres marineret med 6 fed hvidløg, 2 spsk. tørret oregano, 1 spsk. røget paprika og 1 dl. olivenolie i en pose på køkkenbordet.
Der skulle jo også noget “grønt” til og der faldt valget på en stor persillerod, en håndfuld kartofler og gulerødder. De blev vendt med et par spsk. olivenolie og lige så meget lime saft, lidt salt, peber og oregano. De blev smidt i ovnen i små 40 min. ved 200 grader.
Og sovsen blev lavet efter anvisning på pakken og den blev som den nu en gang bliver. Hver gang…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.