Bleg svensk pølseret

Aftensmaden var denne aften svensk pølseret med blege pølser. Egentlig er det sært det hedder svensk pølseret, da det ikke er en ret som svenskerne kender til. Det er vist noget med at der en gang var nogle danske campister på tur i Sverige i 70’erne som fandt på denne ret, men de rygter er vist ubekræftede. Men svensk er den i hvert fald ikke 🙂

Det var en ganske almindelig svensk pølseret, dog med blege pølser og ikke ret meget bid for at ungerne kunne spise det.
7 blege pølser blev skiveskåret og svitset sammen med et stort løg i tern. 140 g. koncentreret tomatpure, 4 dl. mælk, 2 tsk. edelsüss paprika, salt og peber blev hældt i sammen med ca. 1 kg. kogte kartofler i tern. Retten simrede i små 10 min. indtil sovsen var tyknet godt.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.