Hurtig risret

I aften skulle der ikke bruges så meget tid på madlavningen, og det skulle gerne være noget der gav mig nogle portioner til frokost også, så valget faldt på min lækre hurtige risret 🙂

Der blev brunet 400 g. hakket oksekød sammen med 1 stort løg og 3 fed hvidløg i tern. Da kødet havde taget kulør, så fik det lige 5 spsk. karry og 1 spsk. rosen paprika, salt, peber og et par okseterninger og hygge sig med. Efter nogle minutter blev der smidt 285 g. majs i og ca. 100 g. rosiner, hvorefter der blev toppet op med 4,5 dl. parboiled ris og så meget vand at indholdet i panden blev dækket med 1 cm. vand.
Panden dækkes med et låg og retten simrer færdig 20 min. eller indtil vandet er trukket ind i risene. Herefter vendes 1-2 spsk. karry i, alt efter smag selvfølgelig.
Retten kan med fordel smides på en pande og ristes. Om ikke andet så på dag to hvis man har lavet rigeligt.
Serveres med sød soyasauce hældt over.

Skriv et svar